ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Η παρουσίαση αφορά γονείς που θέλουν να υποστηρίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα παιδιά τους, καθώς και εκπαιδευτικούς που επιθυμούν  να είναι πιο αποτελεσματικοί στην δουλειά τους μέσα και έξω από το νερό.

Το νερό είναι ένας ζωντανός οργανισμός που καταγράφει, επικοινωνεί και μεταδίδει ‘πληροφορίες’. Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικό μέσο μάθησης για μικρούς και μεγάλους.

Ως άνθρωποι έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε σκέψεις και συναισθήματα χωρίς να επικοινωνούμε λεκτικά.

Αυτή η ‘ενεργειακή’ μορφή επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική με μωρά, μικρά παιδιά και ανθρώπους που δεν επικοινωνούν λεκτικά.

Η μάθηση μέσω της ‘μετάδοσης’ είναι μία ανεξερεύνητη οδός,  που υπόσχεται πολλά για να ανταπεξέλθουμε στο κάλεσμα των παιδιών της νέας εποχής.

Με απλές ασκήσεις κίνησης και αναπνοής στο νερό, η εισηγήτρια Σόφη Μιχαλοπούλου θα αναπτύξει το θέμα εμπειρικά, δίνοντας  χώρο και χρόνο στην περεταίρω ανάπτυξη συζήτησης με βάση τις προσωπικές εμπειρίες της ομάδας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί  στην παιδική πισίνα του κολυμβητηρίου Κέρκυρας τo Σάββατο 1 Απριλίου, 13:00 – 15:00.

Απαραίτητο λοιπόν το μαγιό, πετσέτα ή μπουρνούζι, πλαστικά παπούτσια και σκουφάκι για τα μαλλιά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ το άτομο που θα διατεθούν για την αγορά θερμομονωτικού καλύμματος της παιδικής πισίνας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΩΧΗΣ ΕΙΝΑΙ AΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Ναυσίθοου στο κολυμβητήριο καθημερινά 16:00 – 18:00 ή στο 6983 751891.