ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ #waterhappy;

Το #waterhappy είναι μία παιδαγωγική προσέγγιση του υγρού στοιχείου που πρόθεση έχει να αγαπήσουμε το νερό σε οποιαδήποτε ηλικία.

Το νερό βοηθάει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, στηρίζει την ολιστική μάθηση και την υγιή ανάπτυξη του ανθρώπου.

Το νερό μας συνδέει με τον εαυτό μας και με τους άλλους παρέχοντας την δυνατότητα κοινωνικής συνύπαρξης και συν-δημιουργίας.

Η πρώτη επαφή με το νερό είναι μία ιδιαίτερη και ευαίσθητη περίοδος προσαρμογής αλλά και ευχάριστης μάθησης που βοηθάει στην εξέλιξη των παιδιών σε όλους τους τομείς.

Στο οικογενειακό πρόγραμμα ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΝΕΡΟ  του #waterhappy ξεκινάμε μαζί με την μαμά ή τον μπαμπά στο νερό μέχρι να καταφέρουμε να σταθούμε χαρούμενα χωρίς αυτούς.

Μαζί μας θα μάθετε πως καλύτερα να στηρίξετε το παιδί σας στο νερό, παίζοντας και παρατηρώντας.

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Ναυσίθοο  Κέρκυρας στο κολυμβητήριο Σπύρος Γιαννιώτης τα τμήματα αυτά ξεκινάνε από 18 μηνών και άνω, κάθε Τρίτη 12:30, 13:15, 14:00.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΕΡΟ είναι για παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι 4 ετών περίπου και γίνονται στον Ναυσίθοο  Κέρκυρας κάθε Σάββατο 10:00 και 10:45.

Σε μικρές ομάδες αναπτύσσουμε την σχέση μας με το νερό, μαθαίνουμε να το απολαμβάνουμε χωρίς φόβο και πως να κινούμαστε με ασφάλεια μέσα και έξω από αυτό.

Όταν το σώμα και η συναισθηματική ετοιμότητα του παιδιού μας το δείξουν, υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης στο κλασσικό πρόγραμμα κολύμβησης της ομάδας μας.

Για την ένταξή σας στο πρόγραμμά του ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΝΕΡΟ  ή  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΕΡΟ θα θέλαμε να γνωριστούμε πρώτα καλώντας μας στο 6983 751891.

Η υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Σοφία Μιχαλοπούλου.

Δείτε επίσης το σεμινάριο ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ για γονείς και εκπαιδευτικούς.